Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

H ΧΑΡΤΗΣ παρουσίασε στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών το TEDm


HARTIS Integrated Nautical ServicesΤην Δευτέρα 13.05.2013, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις του Σύνδεσμου Υποτρόφων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» με παρουσίαση 30 εισηγήσεων από υποτρόφους του Ιδρύματος, στην πλειοψηφία τους μέλη της οικονομικής ακαδημαϊκής κοινότητας. Στο συνέδριο παρουσιάστηκε και η εισήγηση της εταιρείας ΧΑΡΤΗΣ Ολοκληρωμένες Ναυτικές Υπηρεσίες με θέμα "TOTAL EXPERIENCE & DESTINATION MANAGEMENT (TEDm) FOR SAILING HOLIDAYS ΙΝ GREECE".
Στην εισήγηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πώς η κοινωνία μας έχει εξελιχθεί μέσα από την οικονομία των προϊόντων και την οικονομία των υπηρεσιών στην οικονομία των εμπειριών. Οι εμπειρίες οδηγούν την τουριστική βιομηχανία και καθιστούν το τουριστικό προϊόν όλο και πιο ποικιλόμορφο. Επιπλέον, δεν είναι μόνο η ταξιδιωτική εμπειρία αυτή καθ΄εαυτή, αλλά και η εμπειρία της έρευνας αγοράς ενός ταξιδιωτικού πακέτου, η οποία καθίσταται εξαιρετικά σημαντική για τους τουρίστες. Σε αυτές τις νέες οικονομικές συνθήκες, είναι απαραίτητο για τους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών να κατανοήσουν τις επιθυμίες και τα κίνητρα των ταξιδιωτών, καθώς και να σχεδιάσουν με γνώση και φαντασία μοναδικά χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος.
Ακολουθώντας την παραπάνω θεώρηση για την Οικονομία των Εμπειριών, το όραμα της εταιρείας ΧΑΡΤΗΣ αναφορικά με τις διακοπές με σκάφος αναψυχής στην Ελλάδα είναι η ανάδειξη και η επιτυχής διαχείριση της συνολικής «εμπειρίας» του επισκέπτη, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες, στα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες του. Η συνολική «εμπειρία» αναλύεται σε 7 βήματα και παρουσιάζεται αναλυτικά στην αρχική ιστοσελίδα της πλατφόρμας Sail-la-vie (http://www.sail-la-vie.com).
Τα 7 βήματα είναι:
1. Ανακάλυψε το Ελληνικό Αρχιπέλαγος (Discover)
2. Σχεδίασε και Μοίρασε τη Διαδρομή που θα ακολουθήσεις (Plan)
3. Αναζήτησε, Σύγκρινε και Κλείσε το Σκάφος των Διακοπών (Book)
4. Προετοιμάσου για τις Διακοπές (Get Ready)
5. Ζήσε την Εμπειρία σου (Enjoy)
6. Αξιολόγησε τις Υπηρεσίες που σου προσφέρθηκαν (Review)
7. Θυμήσου τις Στιγμές που Έζησες (Remember).
Μπορείτε να κατεβάσετε την εντυπωσιακή παρουσίαση της ομιλίας "TEDm for sailing holidays in Greece" της εταιρείας ΧΑΡΤΗΣ επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
Παρουσίαση "TEDm for Sailing Holidays in Greece"
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Ντιλένα Βασιλείου, υπεύθυνη επικοινωνίας της ΧΑΡΤΗΣ, κιν. +30 6932 301296, email. dilena.vasileiou@hartis.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου